Grayton

Grayton-brändi on saanut inspiraationsa Grayton Beachilta, Floridasta. Pittoreski rantakaupunki innoitti tuomaan sen parhaat elementit Ocean ja Love -tyynyihin. Grayton Beachin luonnonkauniissa ympäristössä valkeat rannat ja turkoosi meri muuttuvat käsinkosketeltavaksi charmiksi.

Nämä luonnon innoittamat Grayton-mallistot suunnitellaan Porvoossa, ja tuotantomme on melkein kokonaan käsityötä. Kiinnitämme erityistä huomiota laatuun – käytämme ekologista 100 % eurooppalaista pellavaa, kangas painetaan Suomessa ja ompelu tehdään Virossa. Käyttämällä laadukkaita materiaaleja, tuemme myös kestävän kehityksen periaatetta.


Suunnitelijasta

Grayton on suunnittelija Eija Storgårdin luoma design-brändi. Siikajoen varrella lapsuutensa viettänyt Eija muutti teini-iässä perheensä kanssa Yhdysvaltoihin. Valmistuttuaan yliopistosta, (Universtity of Florida BFA in graphic design), hän aloitti uransa innovatiivisessa design yrityksessä suunnittelijana West Palm Beachilla. Tavattuaan elämänsä rakkauden oli edessä muutto takaisin Suomeen. Suomessa Eija työskenteli AD:na 10 vuotta Helsinkiläisessä mainostoimistossa. 2010, hän perusti oman suunnitteluyrityksensä, Design Storgårdin designstorgard.com

Yli 20 vuoden kokemuksella Eija Storgård yhdistelee amerikkalaisen tyylin rikkautta ja skandinaavista puhdaslinjaisuutta, peilaten omaa historiaansa. Grayton-mallisto syntyi hänen henkilökohtaista sisustusfilosofiaansa mukaillen – kodin tulisi olla elegantti, kutsuva ja onnellinen. Ja ennen kaikkea, koti on tila rakkaudelle.